Ματίνα Παγώνη – Dancing with the stars: Η απάντηση της γιατρού στις φήμες

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” στο Open με τη Ελένη Τσολάκη. Αφού μίλησε για τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και της πανδημίας του κορονοϊού, η Ματίνα Παγώνη, η οποία τονίζει ότι όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να εμβολιαστούν έστω με μία δόση πριν φύγουν για διακοπές, ερωτήθηκε για το DWTS, αφού πολλά έχουν γραφτεί για την συμμετοχή της στο σόου

χορού.

Η ίδια με χιούμορ ξεκαθάρισε ότι δεν θα την δούμε στο χορευτικό show. “Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε και ωραία από το σπίτι μας”, είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε επίσης:

“Είναι δυνατόν τώρα εγώ να αφήσω την ιατρική και την κλινική και να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για να ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα”.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Ματίνας Παγώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα