Πολάκης εμβόλιο: Νέες δηλώσεις στη Βουλή – Αιχμές για τα φάρμακα

Σε… άλλο level έφτασαν οι θεωρίες του Παύλου Πολάκη για την πανδημία του κορονοϊού. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γιατρός εντατικολόγος που δηλώνει ότι δεν έχει εμβολιαστεί και θα το…. σκεφτεί από φθινόπωρο, δεν σταματά να εκπλήσσει. Αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει από το βήμα της Βουλής ότι επί της ουσίας η κυβέρνηση άφησε να πεθάνουν 6.000 άνθρωποι από κορονοϊό, οι μισοί δηλαδή από τα 13.000 θύματα της πανδημίας,

επειδή δεν έφερε απο το εξωτερικό τα φάρμακα που κάποιοι φαίνεται ότι κρύβουν. Ο βουλευτής εννοούσε τα μονοκλωνικά, τα οποία όπως έχουν εξηγήσει επαρκώς οι ειδικοί, δεν μπορούν να χορηγηθούν στους περισσότερους ασθενείς, δεν αντιμετωπίζουν τις μεταλλάξεις και δεν προσφέρουν τίποτα σε βαριές περιπτώσεις νοσηλείας.

Η ομιλία Πολάκη

Ειδικότερα, στην αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο E 65, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι “η ελευθερία, μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα, αποτελεί αυθύπαρκτο δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι προνόμιο το οποίο ορίζεται από ένα πρωθυπουργό, ελέω θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν στο μεσαίωνα”.

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού, για τον Π. Πολάκη ήταν “ένα μήνυμα διχασμού που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, κάνει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια και αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, με τους 13.000 δυστυχώς νεκρούς, με 6.500 από αυτούς να έχουν χάσει τη μάχη εκτός ΜΕΘ και χωρίς να έχουν έρθει οι θεραπείες για τις οποίες φωνάζουμε από το Νοέμβριο και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σώσει τη ζωή 6.000 συνανθρώπων μας”.

ΝΔ: Ο Πολάκης κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, ότι τα μέτρα κατά των αντιεμβολιαστών καταπατούν την ελευθερία εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, η Πειραιώς επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης ” που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό”, ενώ τον χαρακτηρίζει ως “φίλο και συνεργάτη του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης”, ήτοι του κ. Τσίπρα.

“Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”.

Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε”, καταλήγει η ΝΔ.

Αναλυτικά το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

Το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μιλούν λες και οι πολίτες τους μαθαίνουν τώρα. Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”. Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα