Μασάδο ο αντί-Ιμπαγάσα

Για περίπου ένα μήνα θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο «Κάνιο» βάσει στατιστικής είναι ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα, γεγονός που προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», ο Ιμπαγάσα στις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι ο παίκτης με τις περισσότερες πάσες συνολικά (104), τα περισσότερα γεμίσματα (18/35), ενώ υπερτερεί των συμπαικτών του και στην κατηγορία

των ασίστ έχοντας βγάλει 4. Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική κρίνεται η απουσία του Ισπανού μέσου από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Βέβαια το βάρος πλέον πέφτει στις πλάτες του Μασάδο, με τον Πορτογάλο να έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει πως αγωνίζεται καλύτερα στον άξονα, βοηθώντας έτσι την ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Champions League. Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τα νούμερά του, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα του σε θετικά αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα