ΩΜΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΡΟΚ: NIGHTSTALKER ΣΤΟ GAGARIN 205

Μετά από πολύ καιρό η σκηνή του Gagarin 205 υποδέχεται τους Nightstalker, μια από τις μεγαλύτερες ροκ εν ρολ μπάντες της χώρας, ήρωες της πιο «σκληρής» αθηναϊκής σκηνής ήδη από τα ένδοξα 90s.

Η μπάντα που συνδύασε το hard rock με τον ήχο του Seattle, το φανκ στον ρυθμό και τις χαρακτηριστικές μπασογραμμές (για τους πιο γνώστες) και δεν δίστασε να περάσει στα επόμενα άλμπουμ και από

σκοτεινότερους και πιο ψυχεδελικούς ήχους, θα παρουσιάσει στο Gagarin 205 τον νέο της δίσκο, χωρίς βέβαια να παραλείψει το παλιό αγαπημένο υλικό. Αναμένεται ένα ατελείωτο βράδυ.

Το έκτο δισκογραφικό βήμα των Nightstalker, Dead Rock Commandos, κυκλοφορεί από την αμερικανική Small Stone Records (www.smallstone.com) – και βάζοντας στον τίτλο την επίμαχη λέξη ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται απλώς περί αυτού: μπορεί κάποιοι να είπαν για grunge, άλλοι για stoner, και άλλοι για ελληνική ροκ σκηνή αλλά η ουσία είναι πως οι Nightstalker παίζουν απλώς ροκ εν ρολ, τελεία. Φυσικά, δεν μπορείς να μην περιμένεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου για το ωμό, καθαρό ροκ: ήχο γεμάτο με πυκνότητα επιβλητική, δυνατά ριφς, λίγη από τη γνωστή βρωμιά του μπάσου και το «πάντα εκεί» βάρος της φωνής του frontman Argy.

Τα 10 νέα κομμάτια του Dead Rock Commandos θα ενταχθούν στο ήδη μεγάλο υλικό του συγκροτήματος που περιλαμβάνει επιπλέον ψυχεδέλεια των 70s και desert rock.

INFO: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Προπώληση: Tickethouse ( Πανεπιστημίου 42 -Εντός Στοάς), Ticketpro.gr, Evenbrite

Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα