Μαρία Λεκάκη κόρη: Η ηθοποιός “ανέβασε”τη Ζωή στο Instagram

Μαρία Λεκάκη κόρη: Ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την ηθοποιό Μαρία Λεκάκη καθώς η κόρη της, Ζωή, έχει την ονομαστική της εορτή.  Μαμά και κόρη βρίσκονται αυτοπεριορισμένες στο σπίτι λόγω κορωνοϊού και απολαμβάνουν τον “εγκλεισμό” όσο πιο πολύ μπορούν και με τις καλύτερες και πιο ψυχαγωγικές λύσεις μπορούν. Πρόσφατα η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι δυο τους να κάνουν γιόγκα.

Η Ζωή είναι πλέον 15 ετών και πηγαίνει στην Α’ Λυκείου. Η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το παρελθόν, πιθανότατα από κάποια σχολική παράσταση.

Η ηθοποιός την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Ως ζευγάρι ήταν μαζί από το 2οο7 έως το 2017.

Η Μαρία Λεκάκη σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram και αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση καθώς η Ζωή έχει την γιορτή της. Η μικρή Ζωή Πανωνίδη με ένα κίτρινο λουλούδι στα μαλλιά μοιάζει αρκετά στη διάσημη μητέρα της.

Η ηθοποιός έχει ποστάρει άλλη μία μόνο φωτογραφία της κόρης της πριν ένα χρόνο στο προφίλ της στο Instagram:

Δείτε ακόμηFlashback στην πρώτη φωτογράφιση του Χρανιώτη – “Τότε, που είχαμε όρεξη για ζωή”Η Βάνα Μπάρμπα διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη βίλα – Τι λέει για τον ΜητσοτάκηΠετρούνιας και Μιλλούση γυμνάζονται σπίτι τους με την μπέμπα
Keywords
Τυχαία Θέματα