Μαρί Κωνσταντάτου σύντροφος: Θέλω να γεράσουμε μαζί με τον Γιάννη

Μια πολύ σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Μαρί Κωνσταντάτου. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, τον Μίνωα Κυριακού, τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη αλλά και για τον σύντροφό της και γνωστό θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κέντ. Αρχικά η Κωνσταντάτου μίλησε για τον ήρωά της, τον Μάικ τον Φασολάκη που επανέρχεται με θεατρική παράσταση.

Στη συνέχεια μίλησε για τον ξαφνικό χαμό

του πατέρα της σε τροχαίο: “Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει” εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο από πολύ μικρή, ενώ πρόσθεσε ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης ήταν η αιτία να βγει στο θέατρο, αφού της είπαν να δουλέψει μαζί τους. Κάποια στιγμή δάκρυσε μιλώντας για το φιλανθρωπικό της έργο και ένα ταξίδι στην Ιορδανία όπου βρέθηκε στο πλευρό παιδιών που είχαν χάσει τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mari Konstantatou (@marikonstantatou)

 Τα άσχημα δημοσιεύματα και ο γάμος με τον Μίνωα Κυριακού

Μιλώντας για τα άσχημα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς σε βάρος της, η Κωνσταντάτου απάντησε: “Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Εγώ γελάω. Δεν πειράζει. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους, ακόμα και αν μου έχουν κάνει κακό. Το ξεχνάω. Δεν διαβάζω τα άσχημα δημοσιεύματα, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Μου λένε, ξέρω τι γίνεται φυσικά, αλλά δεν έχω λόγο, είμαι πάρα πολύ καλά στη ζωή μου.

Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι καλά, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Αυτό λέει πολλά. Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ξέρω ποια είμαι, τι έχω κάνει, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, και ειδικά – επειδή μίλησες για το παρελθόν μου και για τον γάμο μου, 17 χρόνια υπέροχα ευτυχισμένα. Με τίμησε και τον τίμησα. Εγώ κρατάω μόνο τα καλά στη ζωή μου. Όλα τα άλλα που έρχονται αντιμετωπίζονται”.

Για τους ανθρώπους που της γύρισαν την πλάτη είπε:

“Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα. Δεν ασχολούμαι”…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρί Κωνσταντάτου, Θέλω, Γιάννη,mari konstantatou, thelo, gianni