Μαργαρίτης Σχοινάς : Να «κλείσει» άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μιλώντας στο Thessaloniki Summit, έστειλε σαφές μήνυμα πως πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση , ενώ τόνισε πως όλα όσα πληρώνει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια πρέπει να τελειώσουν και θα τελειώσουν, αν ολοκληρωθεί επιτυχώς η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Περαιτέρω ο κ. Σχοινάς χαρακτήρισε ως κομβικό το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το ελληνικό πρόγραμμα καθώς η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ίσως να σημάνει

ότι η ελληνική οικονομία στο τέλος του χρόνου να βρεθεί με θετικό πρόσημο ανάπτυξης. Επιπρόσθετα τόνισε ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν είναι ένα πρόγραμμα που αφορά μόνο στην οικονομία, αλλά ακόμη περισσότερο στόχος είναι η συνολική αναμόρφωση του ελληνικού κράτους, ώστε να δημιουργηθεί μια σύγχρονη και λειτουργική κρατική δομή.

Ενώ περιγράφοντας αυτή την νέα κρατική δομή, επεσήμανε πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα κρατικό μοντέλο απαλλαγμένο από τις πελατειακές σχέσεις, απαγκιστρωμένο από μια λογική που στο όνομα των πρόχειρων και βραχυπρόθεσμων λύσεων, οι προηγούμενες γενιές μεταφέρουν τις παθογένειες και τα προβλήματα στις επόμενες.

Το άρθρο Μαργαρίτης Σχοινάς : Να «κλείσει» άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα