Μανόλο Χιμένεθ: «Να επιστρέψουν οι τραυματίες για να ενισχυθούμε»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στην ανάγκη επιστροφής όλων των παικτών που απουσιάζουν εδώ και καιρό, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του.

Παραμονές του ματς με τον Πανιώνιο (29/10, 19:30), ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε για την μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με την επιστροφή των τραυματιών όπως ο Γιακουμάκης κι ο Τσιγκρίνσκι, αλλά και την προσθήκη του Παναγιώτη Κονέ ο οποίος πλησιάζει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

«Θα πρέπει να ενισχυθούμε

για να είναι η ομάδα πιο ανταγωνιστική, όπως συνεχίζουμε και συνηθίζουμε να είμαστε και τώρα.

Η ομάδα παίζει καλά, δημιουργεί φάσεις. Οι παίκτες καλούνται να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, αλλά αυτό γίνεται για να παίζει καλύτερα η ομάδα», είπε ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

«Η στατιστική είναι ψυχρή και λέει πάντα την αλήθεια. Δεν έπρεπε να νικήσουμε τον Αστέρα, αλλά δεν έπρεπε να χάσουμε με τον Ατρόμητο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάθε μεγάλη ομάδα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια μας.

Γι’ αυτό το προηγούμενο παιχνίδι ήταν σημαντικό. Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να δείξουν ότι είναι έτοιμοι και εμείς, ότι μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες θέσεις για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται».

Όσον αφορά την κόπωση των παικτών από τους συνεχείς αγώνες, επανέλαβε ότι «δεν ήμασταν εκπαιδευμένοι (για δύο αγώνες την εβδομάδα), αλλά μπορούμε να γίνουμε. Στον Ατρόμητο δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα.

Έκαναν ένα σουτ στην εστία και έβαλαν γκολ, ενώ εμείς είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο και μας έλειψε η ένταση για να σπάσουμε την καλή άμυνα του Ατρόμητου. Την ένταση την δίνει η φρεσκάδα και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε φρεσκάδα».

Το άρθρο Μανόλο Χιμένεθ: «Να επιστρέψουν οι τραυματίες για να ενισχυθούμε» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα