Μάλαμας Καβάλα – κορονοϊός: Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας

Μάλαμας Καβάλακορονοϊός: Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο υπεύθυνος της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, στη συναυλία που έγινε στο θέατρο Ακόντισμα

της Νέας Καρβάλης διαπιστώθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Σημειώνεται πως η συναυλία προέβλεπε οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται καθιστοί και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, όπως δηλαδή επιβάλλεται από το νόμο, ωστόσο όπως διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι φαίνεται πως αψήφισαν τις οδηγίες.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας προειδοποιεί για την τήρηση των μέτρων οποιουδήποτε διοργανώνει μουσικά γεγονότα αυτή την περίοδο στο Νομό Καβάλας. Στην Καβάλα έχει σημάνει συναγερμός μετά τον εντοπισμό 24 κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο κρέατος.

Δείτε ακόμηΣτην Ελλάδα, ξέρουν να θεραπεύουν τη «μαυρίλα» του lockdown – Το CNN εξηγεί γιατί είμαστε ο καλύτερος προορισμός του καλοκαιριούΤο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω Instagram – Για τη χρήση μάσκαςΝέο, ξέφρενο πάρτι στην Εύβοια – Χαμός σε κλαμπ με γνωστό ράπερ (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα