Μαργαρίτα Παπανδρέου σύντροφος: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Μαργαρίτα Παπανδρέου σύντροφος: Παρότι Μαργαρίτα Παπανδρέου και Νίκος ζουν σε διαφορετικά μέρη, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού στην Κρήτη και ο σύντροφός της στην Αθήνα, φροντίζουν βρίσκουν χρόνο να περνούν μαζί κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Όπως συνέβη και το προηγούμενο ΣΚ, όταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρέθηκε στην Αθήνα

για να δει τον σύντροφό της αλλά και για να παραβρεθεί στο Συμπόσιο της Σύμης, που διοργανώνει ο πατέρας της, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, ο σύντροφός της ξεκλέβει χρόνο και ταξιδεύει συχνά ως την Κρήτη για να συναντήσει την Μαργαρίτα. Όπως πρόσφατα, που ταξίδεψε ως το νησί και παραβρέθηκαν μαζί σε πάρτι. Το  ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στο οικογενειακό σπίτι του συντρόφου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Πελοπόννησο.

Το ζευγάρι είναι ένα χρόνο μαζί

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον γοητευτικό σύντροφο της κόρης του, με το περιβάλλον της οικογένειας Παπανδρέου να υποστηρίζει ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου πρόσφατα τελείωσε το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία στην Κρήτη.

«Θέλει πρώτα να κάνει τις διακοπές της και στη συνέχεια να αποφασίσει τι θα κάνει όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια», αναφέρουν άνθρωποι του από το κοντινό της περιβάλλον. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού είχε αναφέρει: «Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δε θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του».

Δείτε ακόμηNext stop… Νάξος, για την Σίσσυ Χρηστίδου (pics & vid)Πένθος για την Ελένη Χατζίδου – “Καταλάβατε κάτι;” (pic)Η Κρεμλίδου, χωρίς περιστροφές: «Ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back»
Keywords
Τυχαία Θέματα