Μάχη εκατομμυρίων για Σπανούλη

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα της mundodeportivo φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακού, αφού τα νούμερα που αναφέρονται ξεφεύγουν αρκετά από την ελληνική πραγματικότητα.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, τρεις ομάδες δίνουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ και αναφερόμαστε στις Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός

λοιπόν κατέθεσε αρχικά πρόταση 1.5 εκ. ευρώ στον 31άχρονο άσο, η οποία και απορρίφθηκε αμέσως. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανέβηκε στα 2 εκ. ευρώ και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει.

Το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα. Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ στο ποδόσφαιρο θέλει, ίσως, τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή για να ισχυροποιήσει τη θέση της ως σύλλογος.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα η πρόταση της Μπάρτσα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2.6 εκ. ευρώ το χρόνο, ποσό αρκετά μεγάλο για την Ελλάδα, αλλά όχι για την Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ που ετοιμάζεται να τινάξει την μπάγκα στον αέρα με 3 εκ. ευρώ!

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό και όλα θα κριθούν από τις προθέσεις του ίδιου του αθλητή.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα