Λύτρας – παραίτηση: Αφήνει την υπόθεση “Πάτρα” ο γνωστός δικηγόρος

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη χθες το απόγευμα και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει πως η απουσία του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, ο οποίος

δεν επισκέφθηκε την πελάτισσα του στη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο όλο το βράδυ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ANT1, φαίνεται πως ο Απόστολος Λύτρας θα εγκαταλείψει την υπεράσπισή της. Ο κ. Λύτρας αναμένεται να βγάλει σε λίγη ώρα και σχετική ανακοίνωση ότι δεν εκπροσωπεί πια νομικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, είπε ότι η οικογένεια αιφνιδιάστηκε και δεν πιστεύουν πως η Ρούλα είναι ένοχη. Αναφορικά με τον δικηγόρο της Ρούλας, Απόστολο Λύτρα, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι μίλησε με τον Γιώργο Σόμπολο, ο οποίος είναι με την οικογένεια Πισπιρίγκου, και αποκάλυψε: «Ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται πως τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα