Γονεις Ρούλας Πισπιρίγκου: Φυγαδεύτηκαν τα ξημερώματα

Οργή έχει ξεσπάσει από χθες στο πανελλήνιο όταν και έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα. Χρησιμοποιώντας κεταμίνη, μία ουσία που συνήθως χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι. Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ από χθες πλήθος κόσμου πολιορκούσε το πατρικό της στην Πάτρα, γράφοντας τη λέξη «θάνατος» στα παντζούρια και επιχειρώντας να λιντσάρουν τη μητέρα της.

Κοσμος μέχρι τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οπως αναφέρει το The Best μόλις έγινε γνωστό πως η Ρούλα

Πισπιρίγκου συνελήφθη και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας κόσμος μαζεύτηκε έξω από το σπίτι και απειλούσαν με λιντσάρισμα αυτούς που βρίσκονταν μέσα. Γείτονες της οικογένειας των τριών παιδιών, αλλά και κάτοικοι της Πάτρας, βρίσκονταν εκεί για ώρες και εξοργισμένοι φώναζαν «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό». Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε σπεύσει αργά το βράδυ και η αστυνομία για να αποτρέψει τα χειρότερα. Ο κόσμος έμεινε συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι τουλάχιστόν μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα.

Διέφυγαν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάλιστα στις 04.10 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήταν όλη τη νύχτα μέσα σε αυτό. Μάλιστα νωρίτερα είχαν ζητήσει να τους φυγαδέψει η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι, που πολιορκούσαν οι κάτοικοι, ήταν η αδελφή της Δήμητρα, η μητέρα της, ο πατριός της και ακόμη ένα άτομο. Οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου πήραν μαζί τους κάποια πράγματα κλείδωσαν το σπίτι και απομακρύνθηκαν από αυτό.

Πώς έφτασαν στην σύλληψη της Πισπιρίγκου οι Αρχές

Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη – που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική – η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της. Η 33χρονη μητέρα της συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα