Λοβέρδος για Σαουδική Αραβία: Πραγματικό σκάνδαλο, δεν υπάρχει συμφωνία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέα έγγραφα για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία με την ενεργό συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατέθεσε στη Βουλή ο εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα

με τα έγγραφα αυτά από την επίσημη αλληλογραφία των υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ, «αποδεικνύεται ότι ο μεσάζοντας της πώλησης Σ. Παπαδόπουλος είχε εξουσιοδότηση μόνο για διαπραγμάτευση κι όχι για υπογραφή συμφωνίας».

Ο Α. Λοβέρδος χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την υπόθεση και από τα έγγραφα προκύπτει ότι ο μεσάζοντας είχε κάνει αίτηση τροποποίησης των όρων παράδοσης και παραλαβής των πυρομαχικών, όμως αυτό δεν έγινε δεκτό, διότι δεν είχε οριστεί από πλευράς Σαουδικής Αραβίας ο αρμόδιος για να υπογράψει τη σύμβαση.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό σκάνδαλο και μία δήθεν διακρατική συμφωνία» υπογράμμισε ο Α. Λοβέρδος. «Δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία και με ψέματα δεν απαντάται το θέμα. Με αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες η Ελλάδα έχασε 64 εκατομμύρια ευρώ».

Το άρθρο Λοβέρδος για Σαουδική Αραβία: Πραγματικό σκάνδαλο, δεν υπάρχει συμφωνία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα