Λάρισα Ολυμπιακός: Παιχνίδι χωρίς αύριο

Έτσι τα έφερε η μοίρα! Η Λάρισα με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, που προέρχεται από το πολύ δύσκολο, αλλά σπουδαίο παιχνίδι με την Άρσεναλ, που έγινε την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι γεγονός πως η Λάρισα έχει απόλυτη ανάγκη των βαθμών, αν και «τα πάντα όλα» θα κριθούν στο… «μίνι πρωτάθλημα»

στους αγώνες των πλέι-άουτ!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Για τον δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό η Λάρισα θα αγωνιστεί με ό,τι καλύτερο και ετοιμοπόλεμο έμψυχο υλικό έχει. Βέβαια έχει προηγηθεί το παιχνίδι με την Λαμία την Τετάρτη. Ο αγώνας είχε αναβληθεί επειδή η ΕΠΟ είχε ακυρώσει, λίγο πριν από την σέντρα, τα δελτία δέκα ποδοσφαιριστών της ομάδας του Κάμπου! «Το παιχνίδι για εμάς είναι τελικός», λένε με το δίκιο τους οι Λαρισινοί! Θα τα δώσουν όλα. Άλλωστε παίζουν τα… ρέστα τους!

Λάρισα Ολυμπιακός: Στόχος το μαξιλάρι

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να τερματίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την…συγκομιδή ενός ακόμη τριπόντου, ώστε να ξεκινήσει τα πλέι-οφ με… μαξιλάρι πολλών πολλών βαθμών. Έτσι ο Πέδρο Μάρτινς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με ξεκούραστους παίκτες (αγωνίστηκαν οι περισσότεροι στον αγώνα με την Άρσεναλ), ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα και να διαπιστώσει παράλληλα σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Θα κάνει, λοιπόν, αλλαγές ο Πορτογάλος προπονητής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον ή ο Τζολάκης. Ο Πέδρο Μάρτινς πάντως θα αποφασίσει λίγο πριν από την έναρξη για τον τερματοφύλακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα