Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ράμος απόντος!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αλαβές, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν και χρειάζονται την νίκη για να αυξήσουν την διαφορά τους από την Μπάρτσα, που τους καταδιώκει. Η «βασίλισσα» είναι ανεβασμένη και προέρχεται από ένα σερί εφτά νικών, που απόψε θέλει να το επεκτείνει. Δεν θα έχει στην διάθεση της τον αρχηγό της, Σέρχιο Ράμος, το δίδυμο του, Ραφαέλ Βαράν και τον φορμαρισμένο Αζάρ.

Από

την άλλη πλευρά, η Αλαβές βρίσκεται στην 17η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Διανύει μια κακή σεζόν και δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Η Μαγιόρκα με την χθεσινή της νίκη, βάζει δύσκολα στην ομάδα της Βιτόρια, που καλείται να πάρει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Προέρχεται από ένα σερί πέντε ηττών.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σοσιεδάδ – Γρανάδα στο Ανοέτα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την Γρανάδα, στο Ανοέτα. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, αφού και οι δύο ομάδες είναι σκληροτράχηλες και θα παλέψουν για την νίκη. Οι Βάσκοι βρίσκονται στην 7η θέση και με νίκη απόψε θα ανέβουν στις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχονται από ισοπαλία με την Λεβάντε και σήμερα θέλουν τη νίκη για να τονώσουν το ηθικό τους. Από την άλλη, η Γρανάδα κάνει μια καλή σεζόν και βρίσκεται στην 10η θέση. Θα παλέψει για τη νίκη σήμερα, που θα την φέρει στον ένα βαθμό από την Σοσιεδάδ και κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη.

Δείτε ακόμη: Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η ΞάνθηΑπόφαση σταθμός του CAS, δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, του επιστρέφονται οι 7 βαθμοίΣτη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό
Keywords
Τυχαία Θέματα