Κυριακός Μητσοτάκης : Με την ΝΔ θα επιστρέψει ο νόμος και η τάξη στην χώρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αιφνιδιαστική επίσκεψη που έκανε την Τετάρτη το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, έθεσε με τρόπο επιτακτικό την επιστροφή του «Νόμου και της Τάξης» στην Αθήνα και σε όλη την χώρα.

Με τη ΝΔ θα επιστρέψει ο νόμος και η τάξη στην χώρα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος

Μητσοτάκης συναντήθηκε με κατοίκους, εργαζόμενους, εμπόρους και αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, σε μια επίσκεψη που στόχο είχε να σηματοδοτήσει την «στροφή¨της Νέας Δημοκρατίας στην καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά σε μια περίοδο που η Συγγρού εκτιμά πως οι εκλογές πλησιάζουν.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης, συναντήθηκε με αστυνομικούς οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και με περιοίκους και κατοίκους του κέντρου που έθεσαν το ζήτημα της ασφάλειας και της παραβατικότητας στην περιοχή. Ο Κυριακός Μητσοτάκης σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε πως » το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε ένα καθεστώς ιδιότυπου αποκλεισμού, με τους «γνωστούς-αγνώστους» λόγω έλλειψης πολιτικής αποφασιστικότητας από την κυβέρνηση, να «αλωνίζουν», όπως δήλωσε εμφατικά.

«Δεσμεύομαι ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πως όταν αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας, ο νόμος και η τάξης θα επιστρέψουν , όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα», κατέληξε.

«Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ΝΔ

Άμεση ήταν η αντίδραση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση :

«O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα.

Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν “τάξης και ασφάλειας”, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας.

Ακόμη και σήμερα, δεν έχει την ικανότητα να επανεξετάσει βασικές αρχές σύγχρονης αντίληψης υπό τις οποίες λειτουργούν οι αστυνομικές υπηρεσίες προηγμένων χωρών, αλλά επιλέγει να σέρνεται πίσω από παρακμιακές και ξεπερασμένες αντιλήψεις των αποστράτων της Συγγρού. Μόλις τώρα διαπίστωσε ότι τα οχήματα της αστυνομίας είναι πεπαπαλαιωμένα!

Η κοινωνία έχει αναγνωρίσει το τεράστιο έργο της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας, η οποία πλέον παρέχεται με πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως άλλωστε έδειξαν και οι τελευταίες επιτυχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα επιταχυνόμενα βήματα προς τα πίσω ή στη συμβολή για την εγκαθίδρυση σύγχρονων θεσμών, που υπηρετούν τους πολίτες».

Η Νέα Δημοκρατία «σήκωσε το γάντι» εκδίδοντας άμεσα ανακοίνωση επιτιθέμενη και προσωπικά στον Υπουργό Προστασία του Πολίτη.

Η ανακοίνωση είναι η εξής :

«Ο πανικός από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, που επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε άβατο για τους πολίτες, είναι φανερός.

Θα συνιστούσαμε στον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει μια βόλτα, αν το αντέχει και μπορεί, στο κέντρο της πόλης και τότε θα αντιληφθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν την ασφάλεια «Α λα ΣΥΡΙΖΑ»».

Ίσως τελικά, αργά αλλά σταθερά να εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο….

Το άρθρο Κυριακός Μητσοτάκης : Με την ΝΔ θα επιστρέψει ο νόμος και η τάξη στην χώρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα