Κύπελλο – προημιτελικά: Δράση στο Αγρίνιο (upd.)

Κύπελλο – προημιτελικά: Στο γήπεδο του Παναιτωλικού συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με το ΠΑΣ Γιαννινα –Παναθηναϊκός. Εάν δεν αλλάξει δραματικά και δικαιωθεί η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης που έστειλε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Αγρίνιο. Η ΕΠΟ είχε αποφανθεί πως για λόγους ασφάλειας θα παιχτεί εκεί το ματς και όχι στη φυσική έδρα των Ηπειρωτών, στους “Ζωσιμάδες”. Αν η προσφυγή

του ΠΑΣ δεν έχει ευτυχή γι αυτούς κατάληξη (το πιθανότερο, ως βέβαιο) το διαιτητικό θα την απέρριψε και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, διαφορετικά… μύλος!

Οι πράσινοι προέρχονται από τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και επιδιώκουν απόψε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Αρκετές απουσίες είναι συσσωρευμένες για τον Παναθηναϊκό. Εμειναν εκτός από τον Μπόλονι για διάφορους λόγους οι Σανκαρέ, Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Μαουρίτσιο και οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέ. Πάντως ο Ρουμάνος δεν προτίθεται να κάνει περαιτέρω ροτέισον με τόσα αναγκαστικα προβλήματα που έχει.

Κύπελλο – προημιτελικά: Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του θέλει να δώσει συνέχεια στο… όνειρο του Κυπέλλου. Φυσικά για να τα καταφέρει καλείται να βγάλει αντίδραση έπειτα την κακή εμφάνιση και την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στους Σιόντη, Μπρένερ και Οικονομόπουλο.

*** Όπως αναμενόταν η ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα στο διαιτητικό και το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Ηξ ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός”.

Δείτε ακόμη: Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη ΣεβίλληΡεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια
Keywords
Τυχαία Θέματα