Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ»

«Βόμβα» μεγατόνων πέταξε μετά το ματς με τη Γρανάδα ο μεγάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δήλωσε πως δεν πανηγύρισε τα γκολ του διότι δεν είναι χαρούμενος στους Μαδριλένους!

Ο «CR7» με τις δηλώσεις του έβαλε… φωτιά στην… ποδοσφαιρική Ισπανία, καθώς όλα τα Μέσα αλλά και οι άνθρωποι της «βασίλισσας» ασχολούνται με το θέμα αυτό που προέκυψε το τελευταίο διάστημα.

«Είναι

επαγγελματικό το ζήτημα και ο σύλλογος ξέρει γιατί δεν πανηγύρισα τα γκολ, γιατί δεν είμαι χαρούμενος. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος άσος της Ρεάλ δημιουργώντας αναστάτωση στις τάξεις των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Κριστιάνο συναντήθηκε την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και του ζήτησε να αποχωρήσει από τον ομάδα, αφού υποστήριξε πως δεν αισθάνεται καλά και νιώθει μόνος του, αφού δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Ρονάλντο δεν έχει καλές σχέσεις με πολλούς παίκτες της Ρεάλ στα αποδυτήρια, ενώ ο τσακωμός του με τον Μαρσέλο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο κολλητός του στην ομάδα, «ξεχείλισε το ποτήρι».

Η διοίκηση των «Μερένχες» όπως και ο κόουτς της ομάδας Ζοσέ Μουρίνιο, θα πρέπει να βρουν γρήγορα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις του Πορτογάλου με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.



Keywords
Τυχαία Θέματα