Κουράστηκες μόνη; Μάλλον ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Βαρέθηκες τις ανόητες, περιστασιακές γνωριμίες που δεν καταλήγουν πουθενά παρά μόνο σε απογοήτευση και χάσιμο χρόνου;

Είναι πολλές σαν εσένα εκεί έξω που σκέφτονται ακριβώς το ίδιο. Μήπως όμως είναι καιρός να τα βάλεις κάτω και να μην τα ρίχνεις μόνο στην κακή την τύχη;

Το πιθανότερο είναι να καταλήγεις σε αποτυχημένα φλερτ γιατί οι επιλογές σου είναι εντελώς λάθος. Πριν ξεκινήσεις το «παιχνίδι»

της αναζήτησης του ιδανικού ερωτικού συντρόφου, που θα σε καλύπτει σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις πολύ καλά τον εαυτό σου.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχεις δεχτεί τα λάθη σου και να έχεις αναγνωρίσει τα ελαττώματα του χαρακτήρα σου. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι, ούτε και να παριστάνεις ότι είσαι ερωτευμένη αν αυτό που υπάρχει δεν σε καλύπτει απόλυτα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, δείξε αυτό που πραγματικά είσαι και αυτό που όντως αισθάνεσαι τη δεδομένη στιγμή.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι πως πιθανόν να έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου.

Σε αυτό, πρέπει να επικεντρωθείς από σήμερα κιόλας. Φρόντισε την εμφάνισή σου, όχι μόνο για να διατηρείς μία ελκυστική παρουσία και να γοητεύεις τους γύρω σου, αλλά γιατί κι εσύ θα νιώσεις τόσο καλά, που το ηθικό σου θα φτάσει στα ύψη. Κι επιτέλους, άρχισε να βγαίνεις έξω και θυμήσου όλες αυτές τις παρέες που άφησες επειδή σε συνεπήραν τα μελαγχολικά συναισθήματα.

Η κλεισούρα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, δεν σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις. Για αυτό λοιπόν κανόνισε μια βραδινή διασκέδαση.

Δεν χρειάζεται επιστημονική ανάλυση, ούτε να ρίχνεις τις ευθύνες στον εαυτό σου.

Ξεκίνησε ένα νέο χόμπι, πάρε μέρος σε κοινωνικές ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και ψώνισε ένα καινούριο ζευγάρι γόβες που θα σου χαρίσει τη διάθεση να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο περισσότερο.

Το άρθρο Κουράστηκες μόνη; Μάλλον ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα