Φοράει ή όχι μασέλα ο Τραμπ; Οι «ασυναρτησίες» του προκάλεσαν κύμα… σχολίων στο twitter (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπορεί χθες ο Τραμπ να εξόργισε με το ιστορικό διάγγελμα κατά το οποίο αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, όμως κάποιοι κοιτούσαν την.. στοματική του περιοχή. Μερικοί από τους θεατές, διαπίστωσαν πως ο Αμερικανός πρόεδρος δυσκολευόταν να να εκφέρει τα τελευταία του λόγια και αυτό ήταν «πολύ», «πάρα πολύ» για να αρχίσουν σο διαδίκτυο τα ατελείωτα τρολαρίσματα.

«Σας ευχαριστώ, ο Θεός να σας ευλογεί, ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ, ο Θεός να ευλογεί τους Παλαιστίνιους και ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ» ανέφερε ο

Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαινόταν να μην μπορεί να προφέρει καλά τις τελευταίες λέξεις και οι άνθρωποι άρχισαν να αναπτύσσουν θεωρίες πως μπορεί να φορούσε μασέλα ή κάποια άλλη μορφή οδοντικού προσθετικού.

Trump trying to keep his awful teeth in his mouth is whatever the opposite of ASMR is. pic.twitter.com/UcYp9H3g5b

— chris person (@Papapishu) December 6, 2017

«Ο Τραμπ μπερδεύεται πολύ τώρα τελευταία και το σημερινό ήταν ακραίο. Αγωνίζεται να διατυπώσει τόσα πολλά, που μπορεί να έχει χαλαρή οδοντοστοιχία» αναφέρει κάποιος στο Twitter. «Μήπως ο Τραμπ φορά μασέλα; Ειλικρινά κάθε φορά που προσπαθεί να μιλήσει πάνω από 5 λεπτά, αυτό συμβαίνει. Σε αποσπά την προσοχή από τις ανοησίες που προσπαθεί να πει» έγραψε κάποιος άλλος. «Είτε ο Τραμπ φορά μασέλα, η οποία παραλίγο να του πέσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είτε έπαθε εγκεφαλικό. Η χώρα πρέπει να μάθει την αλήθεια. Αν φορά μασέλα, δεν πειράζει. Είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν άνδρα της ηλικίας του Τραμπ να φορά μασέλα. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να πρέπει να ντρέπεται» τονίζει ένας τρίτος.

Trump slurs constantly now and today was extreme. He's struggling to enunciate so much, that he bounced his bridge out or dentures loose. https://t.co/I3QV2UpzdO

— Tom Joseph (@TomJChicago) December 6, 2017

“God bless the Unanasighs.” pic.twitter.com/KHwppBsKVq

— bobby finger (@bobbyfinger) December 6, 2017

So Trump just either had his dentures fall out during a speech, or had a stroke on live television. The country deserves to know which.

If it was dentures, fine, no big deal. It's completely normal for a man of Trump's age to have dentures. Nothing to be embarrassed about. 1/

— Patrick S. Tomlinson (@stealthygeek) December 6, 2017

Ερωτηθείς για το θέμα από το περιοδικό Quartz, ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως είχε «στεγνώσει» το στόμα του Τραμπ.

Το άρθρο Φοράει ή όχι μασέλα ο Τραμπ; Οι «ασυναρτησίες» του προκάλεσαν κύμα… σχολίων στο twitter (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα