Κουμουτσάκος : Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με την νέα κυβέρνηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», σημείωσε πως «τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει με την νέα κυβέρνηση».

Καθώς όπως υποστήριξε η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που συμμετέχουν στην νέα κυβέρνηση είναι γνωστά και φθαρμένα πρόσωπα. Ενώ σε ότι αφορά στην νέα

υπουργό Εργασίας κα Αχτσίογλου επεσήμανε «Ήταν ο άνθρωπος -μία ειδική περίπτωση, δεν μιλάω σαν πρόσωπα, μιλάω για θεσμική θέση- που έκανε τις διαπραγματεύσεις, άρα τι περιμένουμε ν’ αλλάξει, όταν ότι έχει κάνει στα εργασιακά φέρει και τη δική της σφραγίδα; Προφανώς γιατί αν διαφωνούσε με τον υπουργό της, δεν θα ήταν εκεί. Θα είχε παραιτηθεί. Επομένως δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάποια ουσιαστική αλλαγή πολιτικής».

Επιπρόσθετα τόνισε πως ο ανασχηματισμός δεν είχε κανένα χαρακτηριστικό πολιτικής και ιδεολογικής διεύρυνσης όπως φημολογούνταν, ενώ αναφορικά με την λειτουργία υπουργείου καθημερινότητας ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε «Διαβάζω με ενδιαφέρον ότι υπάρχει κι ένα υπουργείο καθημερινότητας. Υποτίθεται ότι η έννοια για την καθημερινότητα είναι οριζόντια σε ένα υπουργικό συμβούλιο. Δεν είναι κάθετη. Περισσότερο σαν υπουργείο ρουσφετιών μου ακούγεται αυτό», κατέληξε.

Το άρθρο Κουμουτσάκος : Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με την νέα κυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα