Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: «Θέλω να γίνω πατέρας»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Καμιά φορά, οι τίτλοι που γράφονται για εμένα και τη σύζυγό μου είναι οι ίδιοι κι οι ίδιοι. Δεν με ενοχλεί αυτό, όμως δεν πιστεύω κιόλας ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει κάποιος να μάθει πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, έστω και από κουτσομπολιό,

όμως καμιά φορά ξεπερνάει το όριο», είπε αρχικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα από τα «αστεία συμβάντα», λίγο πριν τον γάμο.

Το ενδεχόμενο ενός παιδιού

«Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου να με ρωτήσει για μουσική, είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν αυτοσχέδιος, δεν του δώσαμε καμία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας», είπε και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον, αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς, θέλω να είμαι καλός μπαμπάς, η προτεραιότητά μου να είναι τα παιδιά μου».

Αναφέρθηκε ακόμα, στις διατροφικές συνήθειες που έχει αλλάξει: «Τα τρία τελευταία χρόνια, έχω αλλάξει τελείως τις διατροφικές μου συνήθειες. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι η ζωή μου έχει βελτιωθεί σε πολλαπλά επίπεδα». Όσο για την εκπομπή «Δυνατά», που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, ο Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε πως δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, όμως ήδη κάνει συζητήσεις για άλλα πρότζεκτ.

«Κάνω κάποιες συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα γενικότερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά, δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση», είπε ο τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα