Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για τις δηλώσεις Στ. Παναγούλη

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι τα λεγόμενα του Στάθη Παναγούλη κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή  «Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

Ο Στ. Παναγούλης, επισημαίνει, «ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον».

Αναφορικά με «τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου» προσθέτει, «ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα».

Εξάλλου, «Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας.

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει;» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του Στ. Παναγούλη προκάλεσαν πέρα από τις αντιδράσεις του υπουργού Οικονομικών και του κυβερνητικού εκπροσώπου την αντίδραση και του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουσουρούλη, ο οποίος έκανε λόγο για μόνιμους παραδοσιακούς αρνητές της χώρας.

«Υπονομεύουν την κάθε προοπτική της χώρας γιατί δεν μπορούν να την προσφέρουν η ίδιοι. Ξέρουν ότι η ανεμελιά τους πετάει την Ελλάδα έξω από το διεθνές περιβάλλον», συμπλήρωσε.

Τέλος και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως είναι αδιανόητο να δεχθεί τις απρέπειες εκείνων που χρησιμοποιούν το βήμα της Βουλής για να εκστομίσουν απειλές κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και ύβρεις για όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα