Κωνσταντίνος Μπογδάνος κόμμα: «Οι αρχές μας είναι ξεκάθαρες»

Το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) έδωσε στο κόμμα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία»

μετά από απόφαση του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη, ύστερα από ντόμινο αλληλοκατηγοριών. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Twitter: «Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή. Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας». Αλλά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέλος του κόμματος, έκανε σχετική ανάρτηση, με μήνυμα σε βίντεο, γράφοντας: «Ο κόσμος αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, καιρός να κάνουμε την Ελλάδα μια ισχυρή δύναμη».

Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή.

Οι αρχές μας ξεκάθαρες:

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία.

Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη.

Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.https://t.co/LpXJYUuAHn pic.twitter.com/fGnL3TTEVo

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) September 26, 2022

Στον νέο σχηματισμό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα είναι πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία συμπορεύεται με τον κ. Μπογδάνο, μετά τη διάλυση της συνεργασίας του με την «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου-Κρανιδιώτη. Το κόμμα θα ανήκει στην ευρωομάδα των συντηρητικών ECR (European Conservatives and Reformists), στην οποία ανήκει επίσης στο Fidesz του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, το ισπανικό Vox και άλλα κόμματα.

Ο κόσμος αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, καιρός να κάνουμε την Ελλάδα μια ισχυρή δύναμη.#ΠΑΤΡΙΔΑ pic.twitter.com/kyHM5R5ADF

— Latinopoulou (@latinopoulou) September 26, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα