Κομμωτήριο Βριλήσσια – κρυφές κάμερες: “Δεν έχω μοιράσει το υλικό” ισχυρίζεται ο 49χρονος

Να ελαφρύνει τη θέση του μετά τις αποκαλύψεις για τις κρυφές κάμερες που βρέθηκαν στην επιχείρησή του και στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και τις κόρες της επιχειρεί ο 49χρονος κομμωτής που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στα Βριλήσσια. Δια του δικηγόρου του ο 49χρονος από τη μια ζητά συγγνώμη στα θύματά του και αφετέρου επιχειρεί να απαντήσει στις υποψίες ότι το υλικό που κατέγραφε μπορεί

να έχει κυκλοφορήσει σε άλλα πρόσωπα από τον ίδιο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κομμωτή που μετέφερε στον ΑΝΤ1 δήλωση του πελάτη του, ο 49χρονος ισχυρίζεται τώρα ότι το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο και ο ίδιος δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν.

«Ζητάει συγγνώμη και τίποτα από όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό δεν έχουν διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου μεταφέροντας τη στάση του πελάτη του. «Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο» πρόσθεσε ο δικηγόρος του κομμωτή. «Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτε περισσότερα δεν έχει συμβεί από αυτό. Μόνο μια συγκεκριμένη καταγραφή τίποτα περισσότερο. Ο πελάτης μου ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται στην τηλεόραση» κατέληξε ο δικηγόρος του 49χρονου κομμωτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα