«Κόκκινος» και πάλι ο Σερμαντίνι

Σε παλιά «λημέρια» επιστρέφει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι καθώς η Σαραγόσα, ανακοίνωσε την επιστροφή του Γεωργιανού σέντερ στους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας μισού χρόνου και απολαβές περίπου 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ πρόλαβαν και τη διορία της Ευρωλίγκας για μεταγραφές.
«Η Σαραγόσα συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Σερμαντίνι στην ομάδα του Πειραιά» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας και συνεχίζει: «Τόσο η ομάδα όσο

και ο παίκτης ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και ο Γεωργιανός διεθνής θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Η Σαραγόσα εύχεται στον παίκτη καλή συνέχεια στη νέα καριέρα του στην ελληνική ομάδα και τον ευχαριστεί για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε όσο καιρό αγωνίστηκε στις τάξεις της».
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Σαραγόσα, Βίλι Βιγιάρ, δήλωσε: «Ήταν χαρά μας που είχαμε στην ομάδα μας έναν παίκτη με την ποιότητα του Σερμαντίνι, που μας βοήθησε να φτάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, να φτάσουμε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε στο Eurocup. Καλή επιτυχία να έχει στη νέα του ομάδα».
Ο Σερμαντίνι είχε μέσο όρο με τη φανέλα της Σαραγόσα 12,9 πόντους και 5,9 ριμπάουντ στην ACB και 9,8 πόντους και 5,6 ριμπάουντ στο EuroCup.

Keywords
Τυχαία Θέματα