ΚΙΝΑΛ: Η «μεταγραφή» – απάντηση στην αποχώρηση του Ποταμιού;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έντονη επιθυμία να ενταχθεί στο Κίνημα Αλλαγής εκφράζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ ο κ. Παναγούλης έχει κάνει κινήσεις προσέγγισης και ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα.

Ο αδελφός του Αλέκου Παναγούλη, επανήλθε μέσω τρίτων προσώπων όμως – περίπου δυο μήνες πριν, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον του για ένταξη στην ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.

Μάλιστα το προχώρησε, ζητώντας ραντεβού

με την Φώφη Γεννηματά.

Ωστόσο δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συνάντηση.

Στη Χ. Τρικούπη υπάρχουν επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη «μεταγραφή» λόγω των θέσεων που έχει διατυπώσει κατά καιρούς ο κ. Παναγούλης. Tροχοπέδη αποτελεί και το δημοσίως διακηρυγμένο «όχι» της Φώφης Γεννηματά σε επιστροφή «όσων αναζήτησαν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και ο Στάθης Παναγούλης είναι μια τέτοια περίπτωση αν και δεν υπουργοποιήθηκε. Σε κάθε περίπτωση στο ΚΙΝΑΛ θέλουν να σηματοδοτήσουν ένα κλίμα «επιστροφών» στελεχών ως απάντηση στην αποχώρηση του Ποταμιού.

Ειδικά για την περίπτωση του Παναγούλη όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται μεν, υπάρχει απόσταση να διανυθεί ακόμη, δε. Ο Στάθης Παναγούλης διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 19 Νοεμβρίου 2015 επειδή απείχε από κρίσιμη ψηφοφορία.

Το άρθρο ΚΙΝΑΛ: Η «μεταγραφή» – απάντηση στην αποχώρηση του Ποταμιού; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα