Απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τις διώξεις – Ενώπιον δικαιοσύνης έξι στελέχη

Τον δρόμο της εξόδου από το ΚΕΕΛΠΝΟ είδαν την Τρίτη έξι πρωτοκλασάτοι υπάλληλοι του οργανισμού, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τις 22 προσλήψεις επί υπουργίας του Άδωνη Γεωργιάδη, έπειτα από τις διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα.

Ανάμεσά τους είναι και το ζεύγος Σταμάτη Πουλή και Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Αναλυτικότερα, την απόλυση των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε

την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», τις οποίες ωστόσο δεν επιβεβαίωσε η διοίκηση του Κέντρου.

Οι εργαζόμενοι εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κλήθηκαν και απολογήθηκαννώπιον του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε μια πολύωρη συνεδρίαση που ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη, με τον Σταμάτη Πουλή να προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Το «βαρύ» κατηγορητήριο

Σημειώνεται, όπως είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες πριν η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσιάζοντας το πόρισμα της εισαγγελικής παραγγελίας, τα στελέχη του δημόσιου φορέα υγείας βρέθηκαν φορτωμένα με σωρεία κατηγοριών για κακουργήματα και πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες ήταν μεταξύ άλλων αυτή της απιστίας, των ψευδών βεβαιώσεων, της νόθευσης εγγράφων και η από κοινού δράση σε βάρος του δημοσίου.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Keywords
Τυχαία Θέματα