Κιμ Γιονγκ Ουν: Ένα τραγικό λάθος έστειλε τον στρατό του στην …τουαλέτα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όταν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας μιλούσε για πιο ενισχυμένη διατροφή των συναριοφυλάκων, ώστε να μην ζηλεύουν τους Κινέζους στρατιώτες, κανείς δεν είχε σκεφτεί πως θα το κάνει.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, έστειλε τρόφιμα για να «καλοαναθρέψει» τους στρατιώτες που φυλούν τα σύνορα, όμως κάτι έκανε λάθος! Τα προϊόντα που έφτασαν στις αποθήκες δεν ήταν κατάλληλα για βρώση, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να περάσουν εφιαλτικές ώρες στην τουαλέτα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο UPI, ρινίσματα σιδήρου και άλλα υλικά από ένα κοντινό

στρατόπεδο εκπαίδευσης αναμίχθηκαν κατά λάθος με τα τρόφιμα που έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στους συναριοφύλακες.

«Υπό τις διαταγές του Κιμ Γιονγκ Ουν, εστάλησαν επιπλέον τρόφιμα ώστε να ενισχυθεί η διατροφή των στρατιωτών στα βόρεια σύνορα της χώρας, μιας και οι πλημμύρες στη συγκεκριμένη περιοχή έπληξαν φέτος τις σοδειές. Έχοντας ενημερωθεί για το πρόβλημα του λιμού, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης διέταξε να αποσταλούν συγκεκριμένα είδη, έτσι ώστε οι συνοριοφύλακες να μη ζηλεύουν τους Κινέζους στρατιώτες. Ωστόσο, η πλειοψηφία των ανδρών στα εν λόγω φυλάκια υποφέρει εδώ και μέρες από διάρροια, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει σκάνδαλο», αναφέρει το πρακτορείο, ενώ δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί κάποια πολύ σοβαρή εξέλιξη από την τροφική δηλητηρίαση.

Το άρθρο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ένα τραγικό λάθος έστειλε τον στρατό του στην …τουαλέτα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα