Κηφισός: Τροχαίο με νταλίκα που δίπλωσε και βγήκε αντίθετο ρεύμα – Υπάρχουν τραυματίες

Ένα τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε στην λεωφόρο Κηφισού όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Είναι ξεκάθαρο πως από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, με δεδομένο μάλιστα πως ο οδηγός της νταλίκας ξήλωσε τα προστατευτικά κάγκελα και το όχημα κατέληξε στον παράδρομο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες νταλίκα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να πέσει πάνω

στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Λόγω του τροχαίου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας προς Πειραιά στη Λ.Κηφισού στο ύψος της συμβολής με την Ιερά Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο οδηγός  μετέφερε προϊόντα από την Κρήτη.

Αναλυτικότερα, οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι στην προσπάθεια του να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα στη δεξιά λωρίδα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε στα κιγκλιδώματα. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της τροχαίας με σκοπό να αποσυμφορήσουν την κίνηση των οχημάτων, αλλά και η Πυροσβεστική.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Λόγω τροχαιου ατυχήματος στη Λεωφόρου Κηφισού στο Ιψός της συμβολής της με την Ιερά Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του οδηγού, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. 

https://t.co/Xv9qdGdRdu pic.twitter.com/yxRn6PcDsz

SKAI.gr (@skaigr) March 7, 2021

Δείτε ακόμη:Άγρια ληστεία στο Πικέρμι – Ξύπνησαν ηλικιωμένους με χαστούκια, πήραν και τη βέραΣάλος στην Πάτρα με καρναβαλικό κορονοπάρτι – “Βροχή” από stories στο instagramΠρος άνοιγμα του λιανεμπορίου: Το σχέδιο για αγορές με χρονικό περιορισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα