Κορονοπάρτι Πάτρα: Πάνω από εκατό άτομα διασκέδαζαν σε παλιό κτίριο

Πάνω από εκατό άτομα διασκέδαζαν σε κορωνοπάρτι που έγινε χθες το βράδυ σε παλιό κτίριο στην Πάτρα, στην περιοχή της Οβρυάς. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες περιοίκων. Σύμφωνα με μάρτυρες, η αστυνομία έκανε περιπολία στο χώρο αλλά οι νεαροί πρόλαβαν και έφυγαν από το πίσω μέρος… και χάθηκαν στα χωράφια! Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες ανέβαζαν και φωτογραφίες στο Ιnstagram, όπως και η φωτογραφία

δημοσιεύτηκε στο τοπικό σάιτ, flamis.gr.

Ενώ βρισκόμαστε εν μέσω lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στο “κατακόκκινο” την Αχαΐα και τα νοσοκομεία πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, όπως φαίνεται στα βίντεο πρόκειται για πάρα πολλά άτομα, προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά και μουσική.

Κορονοπάρτι Πάτρα: Δεν λάβαμε καμία καταγγελία, απαντά η ΕΛΑΣ

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεση του το thebest.gr δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και κομφετί. Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει: “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται περιπολικά, η αστυνομία απαντά ότι δεν έλαβε καμία καταγγελία, ούτε έλαβε γνώση τέτοιου περιστατικού. Παραμένει λοιπόν άγνωστο αν όντως οι εικόνες είναι από το βράδυ του Σαββάτου

Βίντεο: Άλλο ένα κορωνοπάρτι στην περιοχή Αγίας Σωτήρος

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, άλλο ένα κορωνοπάρτι γινόταν στην περιοχή Αγίας Σωτήρος.

Το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο iefimerida, τραβήχτηκε στις 23.00.Χρονόπουλος στον ΣΚΑΪ: 148.000 έλεγχοι και 3.300 παραβάσεις από την Τσικνοπέμπτη

Από την Τσικνοπέμπτη έχουν διενεργηθεί 148.000 έλεγχοι και έχουν καταγραφεί 3.300 παραβάσεις, που αφορούν κυρίως την άσκοπη μετακίνηση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος. “Μόνο την Τσικνοπέμπτη καταγράφηκαν τουλάχιστον 80 παραβάσεις σε μαγαζιά, που παραβίαζαν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας” τόνισε. Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ακόμα ότι χθες Σάββατο έγιναν στοχευμένοι έλεγχοι σε μαγαζιά στου Ψυρρή, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα.

Αναφερόμενος στους λογούς μετακίνησης ο κ. Χρονόπουλος εξήγησε ότι ο κωδικός για τη βοήθεια στο σπίτι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί όταν είναι 2-3 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο ενώ για περιπτώσεις όπου έχει επιβληθεί πρόστιμο ενώ υπήρχαν σοβαροί λόγοι παροχής βοηθείας, μπορούν οι πολίτες μετά να προσκομίσουν χαρτιά, για παράδειγμα από νοσοκομείο ή γιατρό, και να διορθωθεί η αδικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα