Κηδεία Μαχαιρίτσα: Το συγκινητικό μήνυμα στο στεφάνι της οικογένειας

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, αποχαιρέτισε η οικογένειά του τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών. «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο» έγραψε στο στεφάνι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η οικογένειά του. Η κηδεία του αγαπημένου τραγουδοποιού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται για να του πει το τελευταίο «αντίο». Πολλοί ήταν οι συγγενείς,

οι φίλοι και οι συνάδελφοι που έστειλαν στεφάνια. Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος και η κόρη του, η οποία ήταν κι αυτή που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους στον Βόλο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας. Στις 4:30 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για το περιστατικό με τον ΛαυρένΤη Μαχαιρίτσα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος ουσιαστικά διαπίστωσε ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν ήδη νεκρός. Στη συνέχεια, το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ ειδοποίησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Το μήνυμα στο στεφάνιΗ ανάρτηση της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας λάτρευε την οικογένειά του, η οποία ήταν και η πηγή έμπνευσής του. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος τη μεγάλη του επιτυχία «Μάτια δίχως λογική», την είχε γράψει για την κόρη του Μαρία-Κλάρα. «Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα “Μάτια δίχως λογική” που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα, είμαι ευτυχισμένος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η μοναχοκόρη του Λαυρέντη, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, έβαλε σκίτσο του πατέρα της στο προφίλ της στο facebook. Η οικογένεια του εκλιπόντος έκανε έκκληση αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί», στην οποία θα ήταν αφιερωμένη και η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, η οποία δεν έγινε ποτέ.

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Το τελευταίο χειροκρότημα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Μαχαιρίτσα,kideia machairitsa