«Κηδεία» και στην … Κρήτη για τον ΠΑΟ! «Πνίγηκε» στο βούρκο από τον ΟΦΗ! (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν έχει τέλος… η κατηφόρα του «Τριφυλλιού»

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ, στον βούρκο του «Γεντί Κουλέ» και πλέον απειλείται με αποκλεισμό από το Κύπελλο. Μετράει ώρες ο Στραματσόνι.

Το ματς

Οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό σε πλασέ του Μπεργκ. Δύο λεπτά μετά ο Σουηδός δεν κατάφερε να σκοράρει από ιδανική θέση. Τελικά στην τρίτη του προσπάθεια τα

κατάφερε. Συγκεκριμένα στο 31′ πήρε την πάσα του Ιμπάρμπο και από κοντά έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 44′ με κεφαλιά του Βουό.

Στο 68′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από τραγικό λάθος του Κουλιμπαλί ο Κοτσόλης ανέτρεψε τον Βουό. Ο Χαντί το εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Ο ΠΑΟ επιχείρησε να απαντήσει άμεσα αλλά στο 79′ ο Δαύκος έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Εμποκού. Πέντε λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο σοκ για την ομάδα του Στραματσόνι. Ο Χουλτ έχασε τον Ογκμπόε, ο Κοτσόλης έκανε κάκιστη έξοδο και ο παίκτης του ΟΦΗ έγραψε, σε κενή εστία, το 2-1.

ΟΦΗ (Ν.Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χάντι, Μπουρσέλης (66’Όγκμποε), Μιλοσάβλιεβ (86’Κιάσσος), Βουό (91’Ροβίθης).

ΠΑΟ (Α.Στραματσόνι): Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (78’Βιγιαφάνιες), Ρέις, Ζέκα, Εμποκού, Λούντ, Ιμπάρμπο (56’Χουλτ), Μπέργκ

Η βαθμολογία:

Ηρακλής 4

Απόλλων Σμύρνης 3

ΟΦΗ 3

Παναθηναϊκός 1

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο «Κηδεία» και στην … Κρήτη για τον ΠΑΟ! «Πνίγηκε» στο βούρκο από τον ΟΦΗ! (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα