Κερνάει ο «Αρκτούρος» για τα 20ά του γενέθλια

Η μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και το... ρίχνει έξω. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης, «είναι γνωστή η προτίμηση της αρκούδας αυτή την εποχή, για το σταφύλι και τα αμπέλια. Μάλιστα στο Μέτσοβο ακόμη διατηρείται μια συνήθεια πολλών ετών στο αμπέλι της Μονής του Αη Νικόλα. Εκεί, περιμένουν την αρκούδα να ’ρθει να δοκιμάσει τα σταφύλια όπως το συνηθίζει -εννοείται χωρίς κανείς να την πλησιάζει ή να την πειράζει! Όταν μάλιστα φύγει, παίρνοντας και «ένα τσαμπί» μαζί της, τότε θα πει πως ωρίμασε το σταφύλι

και είναι η ώρα για τον τρύγο!

Έτσι, στη διάρκεια του μήνα του τρύγου, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, όσοι υποστηρίξουν το έργο του «Αρκτούρου» με ετήσια συνδρομή ή υιοθεσία θα λάβουν εξαιρετικά κόκκινα κρασιά με δωρεάν παράδοση στο χώρο τους!

- Γίνε μέλος του «Αρκτούρου» με 50 ευρώ για ένα χρόνο και κέρδισε αυτόματα δύο φιάλες του νέου κρασιού Καλή Ρίζα του κτήματος Κυρ-Γιάννη, αξίας 25 ευρώ.

-Υιοθέτησε μία αρκούδα ή ένα λύκο για ένα χρόνο με 200 ευρώ και κέρδισε αυτόματα μία κασετίνα με τρεις φιάλες Μπλε Αλεπού, αξίας 100 ευρώ.

Εξάλλου, όσοι είναι ήδη μέλη του «Αρκτούρου» ή κηδεμόνες αρκούδας ή λύκου θα έχουν έκπτωση 10% για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της HOUSE OF WINE http://www.houseofwine.gr για την ίδια περίοδο για κρασιά του κτήματος Κυρ Γιάννη (το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ιδρύθηκε το 1997 από το Γιάννη Μπουτάρη. Οι αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη εκτείνονται στις δύο πλευρές του όρους Βερμίου, στη βορειοδυτική Ελλάδα).»

Keywords
Τυχαία Θέματα