«Καταπληκτικός ο Πέτριτς, θα μας βοηθήσει πολύ»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από χθες το βράδυ, πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Μλάντεν Πέτριτς έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα στις 5.50 μ.μ., προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο Σουηδός επιθετικός του ΠΑΟ Μάρκους Μπέργκ μίλησε για τον εν δυνάμει συμπαίκτη του.

Στους Πράσινους ο Κροάτης επιθετικός θα συναντήσει αρκετούς γνωστούς, καθώς πέρα από τους συμπατριώτες του Ντάνιελ Πράνιτς

και Γκόρντον Σίλντενφελντ θα ξανασμίξει και με τον Μπεργκ μετά την κοινή θητεία στο Αμβούργο.

«Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Έχει φανταστικό αριστερό πόδι και είναι επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν έρθει θα μας βοηθήσει πολύ», είπε αρχικά ο φορ του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Πράσινη» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα από τον Παναιτωλικό.

«Πολύ κακό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, δεν χρειάζεται να το συζητάμε πολύ. Δεν αξίζαμε τους βαθμούς. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όπως κανείς στον Παναθηναϊκό. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι μετά από 15 μέρες βρεθήκαμε εκτός ρυθμού. Δεν παίξαμε γρήγορα και δεν κάναμε ευκαιρίες. Μου είναι δύσκολο να κάνω αναλύσεις όταν είμαι απογοητευμένος. Εγώ ένιωθα καλά το πόδι μου. Ελπίζω να προπονηθώ και όλη αυτή την εβδομάδα για να είμαι καλύτερος στον επόμενο αγώνα», τόνισε ο Σουηδός φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα