Καταγγέλλουν επικοινωνιακούς ελιγμούς της κυβέρνησης στην Ολυμπία Οδό

Σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν για την προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης από την κυβέρνηση, με αφορμή την επανεκκίνηση των έργων της Ολυμπίας Οδού. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως χρησιμοποιήθηκαν δανεικοί εργαζόμενοι, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ανακοίνωση των πρώην εργαζόμενων στα έργα κατασκευής της Ολυμπίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου «Γαλαρία», Θεόδωρος

Τσελέπης, τονίζει: «στην φιέστα που θα παρουσιαστεί ως επανεκκίνηση της Ολυμπίας Οδού μεταφέρονται εργάτες του «ΑΚΤΩΡ» από εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ», ντύνονται με γιλέκα της «Ολυμπίας Οδού» βαφτίζονται εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» και θα παριστάνουν πως εργάζονται».

Επίσης σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, «μεταφέρονται φορτηγά της εταιρίας «ΣΒΩΛΟΣ» από το λιμάνι της Πάτρας και βαφτίζονται φορτηγά της «Ολυμπίας Οδού». Μεταφέρονται χωματουργικά μηχανήματα δίχως άδειες, ασφάλειες και πινακίδες βαφτίζονται μηχανήματα της «Ολυμπίας Οδού». Προσλαμβάνονται επίσης πρώην εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» που γνωρίζουν τα μέρη δίχως αμοιβή με την υπόσχεση πως θα προτιμηθούν όταν ξανά ξεκινήσει το έργο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, επίσης «μεταφέρθηκαν επίσης τέσσερα τουλάχιστον ημιφορτηγά 4Χ4 κίτρινου χρώματος του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ» και με πρόχειρο ταμπελάκι “Ολυμπία Οδός”».

«Oι κυβερνητικοί εταίροι επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις στους πολίτες ότι η χώρα μπαίνει στην ανάπτυξη», σημείωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος και Μ. Κανελλοπούλου, σχολιάζοντας τη σημερινή κοινή παρουσία των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσούκαλη στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.

«Με τη φιέστα θέλουν να αποκρύψουν ότι περικόπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου της Ολυμπίας Οδού, το κομμάτι Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα», παρατήρησε ο βουλευτής Μεσσηνίας Θ. Πετράκος, ενώ η βουλευτής Αχαΐας Μ. Κανελλοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι» των κατασκευαστών και των τραπεζών που τους στηρίζουν, ώστε να αποπερατωθούν άμεσα τα έργα, «τους δίνει αποζημιώσεις και φορτώνει τη ζημιά στους πολίτες μέσω των διοδίων».

«Αρκετά πια με τις παιδαριώδεις επικοινωνιακές πρακτικές του κ. Σαμαρά. Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι, θα ήταν σίγουρα φαιδροί», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Κανελλοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα