Επιμένει ο Δώνης

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Δώνη, τα πράγματα είναι απλά. Οι παίκτες που έχουν συμβάλει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας για να έρθουν νίκες και να διαμορφωθεί ένα αήττητο σερί 13 αγώνων, έχουν και τον πρώτο λόγο για την συμμετοχή τους στην βασική ενδεκάδα. Ειδικά στον Σαββατιάτικο ημιτελικό με τον Αστέρα, οι επιλογές φαίνεται πως είναι ξεκάθαρες. Από τα όσα δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ

δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Αυτή την στιγμή ο Ιτάνζ έχει τον πρώτο λόγο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα αναμένεται να επανέλθει ο Αποστολόπουλος που είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Κωνσταντινίδη. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Λινο που αποτελεί σταθερή και αναντικατάστατη αξία.

Το ίδιο ισχύει και για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Κατσουράνη και Σίλντενφελντ. Στα χάφ θα ξεκινήσουν οι Λάζαρ και Κάτσε, δεξιά ο Λόρενς και αριστερά ο Καμαρά και στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Βεβαίως ο Σαλπι μπορεί να παίξει και δεξιά για να μετατοπιστεί πίσω από τον Κλάους ο Λόρενς. Και σήμερα Πέμπτη η προπόνηση των παικτών θα γίνει στην Τούμπα, όπως και την Παρασκευή πριν από την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Τρίπολη. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου στις 11 Μαίου.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα