Κασιδιάρης για δήμαρχος Αθηνών: Αντίδραση Δούκα

«Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις και η υποψηφιότητα του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύβρη για όλους του δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας», τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

«Τους καλώ να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό, στην κάλπη των δημοτικών εκλογών», δηλώνει ακόμη.

Κατατέθηκε

σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Δημαρχία της Αθήνας. Με βάση όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα η δημοτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ περνάει στον β γύρο των εκλογών και διεκδικεί την διοίκηση της πρωτεύουσας.… pic.twitter.com/EfE9sfJqHh

— Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) August 11, 2023

Σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter, ο Ηλίας Κασιδιάρης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως «τα δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν ότι η παράταξή του «Ελεύθεροι Αθηναίοι» περνάει στον δεύτερο γύρο. Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασιδιάρης, Αθηνών, Αντίδραση Δούκα,kasidiaris, athinon, antidrasi douka