Κασιδιάρης – Δήμος Αθηναίων: «Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα και επίθετο»

«Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα και επίθετο» σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, καλώντας τη νυν δημοτική αρχή να «πάρει επιτέλους θέση», με αφορμή την υποψηφιότητα Κασιδιάρη. Ο κ. Ζαχαριάδης σε ανάρτησή του στο twitter υπογραμμίζει πως η θέση των καταδικασμένων ναζιστών

είναι «η φυλακή και όχι το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας». «Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα κι επίθετο. Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης και των συμμάχων της που δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να φροντίσουν να μην υπάρχει κανένα κενό για να τρυπώσουν οι ναζί στη πολιτική ζωή της χώρας έδειξε τα όρια της. Ο αγώνας θα είναι για εμάς καθημερινός. Οι καταδικασμένοι ναζί στη φυλακή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Καλώ τον Δήμαρχο Αθηναίων να πάρει επιτέλους θέση», τονίζει ο κ. Ζαχαριάδης στην ανάρτησή του.

Το «χαλαρό απόγευμα» του Κώστα Ζαχαριάδη στη Λεωφόρο δύο μέρες μετά τη δολοφονία Κατσουρή – Οργισμένες αντιδράσεις

Νωρίτερα, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε πως υπέβαλε ηλεκτρονικά στο υπουργείο Εσωτερικών την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας. «Κατατέθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Δημαρχία της Αθήνας. Με βάση όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα η δημοτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ περνάει στον β γύρο των εκλογών και διεκδικεί την διοίκηση της πρωτεύουσας» αναφέρεται στον λογαριασμό του στο twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασιδιάρης – Δήμος Αθηναίων, Αθήνα,kasidiaris – dimos athinaion, athina