Καψής για ΕΡΤ: Μακάρι να βρούμε τη χρυσή τομή

Με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ συναντάται εντός της ημέρας ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84: «Θέλω να ευχηθώ -δεν θέλω να εκφράσω εκτίμηση- ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τελικές απαντήσεις, αν και τις έχουμε δώσει πάρα πολλές φορές».

«Αισθάνομαι ότι έχουμε κάνει ό, τι μπορούμε μέσα στο πλαίσιο του νόμου για να ικανοποιήσουμε κάποια αιτήματα που

έχουν τεθεί και για να κάνουμε όσο λιγότερο επώδυνη τη μετάβαση αυτή, γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και αυτό είναι πάντα δυσάρεστο», συμπλήρωσε ο κ. Καψής.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να μη βρεθεί κοινή συναινέσει λύση, είπε: «Τότε αναγκαστικά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να προχωρήσουμε στην εκπομπή σήματος».

Εντός της εβδομάδας -το πιθανότερο την Τετάρτη- σχεδιάζει η κυβέρνηση να θέσει σε λειτουργία το μεταβατικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Εξάλλου, εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση θα λειτουργήσει το μεταβατικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθώς σχεδιάζεται η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος, που σε πρώτη φάση (δεν διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα) θα αποτελείται από ταινίες, σίριαλ, ντοκιμαντέρ και ειδήσεις σε τιτλάκια, μέσω κρόουλ, ενώ το σήμα δεν θα εκπέμπεται από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα