Κάμερα έχει καταγράψει τον έναν «πιστολέρο» στη ΓΑΔΑ

Η φιγούρα ενός από τους δράστες της πρωινής επίθεσης με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, φαίνεται πως έχει καταγραφεί σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαρμακείου της περιοχής. Στο βίντεο απεικονίζεται ο εν λόγω δράστης τη στιγμή που ανοίγει πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται, πως η επίθεση με καλάσνικοφ

έλαβε χώρα σήμερα, λίγο πριν τις 9.00, πίσω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, την ώρα που οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε διερχόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, το οποίο σταμάτησε, όμως, οι 3 επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα πυροβολώντας με καλάσνικοφ προς το μέρος των αστυνομικών - οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά - και αμέσως μετά διέφυγαν με το όχημα.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών (20 περίπου πυροβολισμούς των δραστών) δεν υπήρξε τραυματισμός. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το Ι.Χ. μάρκας Volvo βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Αχαϊας και οι δράστες (μάλλον 3 ήταν) διέφυγαν πεζή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης της σύλληψής τους έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές υπόπτων.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να είναι αντίποινα για την πρόσφατη σύλληψη δύο φερόμενων μελών των «Πυρήνων», ή αντίποινα της συμμορίας του Μάριο Κόλα για τον θάνατο του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ Σινανι.

Keywords
Τυχαία Θέματα