Καλός Ολυμπιακός (0-0 με Στουτγκάρδη) - Στην έξοδο ο Κάρολ

Ισόπαλος 0-0 ήρθε ο Ολυμπιακός στο δυνατό φιλικό με τη γερμανική Στουτγκάρδη, στο πρώτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους, με τους παίκτες του Μίτσελ να δείχνουν αρκετή διάθεση.

Καλή κυκλοφορία, σωστές αμυντικές τοποθετήσεις και πίεση ήταν τα θετικά στοιχεία για τους «ερυθρόλευκους» που παρουσιάστηκαν κακοί ωστόσο στην τελική προσπάθεια. «Όλα τα λεφτά» βέβαια ήταν οι εμπνεύσεις και ηγετική παρουσία στο χώρο του κέντρου του Τσόρι Ντομίνγκεζ. Πάντως, αν οι Φετφατζίδης

και Μήτρογλου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ο Ολυμπιακός θα είχε κερδίσει τον φιλικό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, στην άμυνα τους Σαλίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Ανασταλτικούς χαφ τους Φέισα και Μανιάτη, μπροστά τους την τριάδα, Φετφατζίδης, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης τον Κώστα Μήτρογλου.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι (65’ Γιαννώτης), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος (46’ Μανωλάς), Σιόβας (65’ Μετζανί), Χολέμπας (65’ Λυκογιάννης), Φέισα (65’ Σάμαρης), Μανιάτης (65’ Ντε Βινσέντι), Ντομίνγκεζ (65’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (65’ Ολαϊτάν), Φουστέρ (46’ Μασάντο), Μήτρογλου (65’ Διαμαντάκος).

Στουτγκάρδη: Ούλραϊχ, Σακάι, Σβάαμπ, Τάσκι, Λάιτνερ, Μποκά, Τραορέ, Βέρνερ, Ρούντιγκερ, Μαξίμ, Ιμπίσεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Κεντίρα, Χάιναλ, Ράουσεν, Κακάου.

Τα υπόλοιπα φιλικά του Ολυμπιακού:

28 Ιουλίου: Χόφενχαϊμ - Ολυμπιακός (Γερμανία)

03 Αυγούστου: Λίβερπουλ - Ολυμπιακός (Ανφιλντ)

07 Αυγούστου: Ολυμπιακός - Αντερλεχτ (Καραϊσκάκη)

10 Αυγούστου: Βαλένθια - Ολυμπιακός (Μεστάγια)

*Στις 30 ή 31 Ιουλίου θα δώσει ακόμα ένα φιλικό με ομάδα 2ης κατηγορίας της Γερμανίας.

Κατά τα άλλα την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει ο Ροι Κάρολ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή για το σημερινό φιλικό, ενώ στη συνάντηση που είχε το πρωί με τον Μίτσελ, φαίνεται πως ο τελευταίος του είπε να ψάξει να βρει ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα