Καλάβρυτα : Έλληνες και Αλβανοί έλυσαν τις διαφορές τους με μαχαίρια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η έντονη λογομαχία δύο Ελλήνων με δύο Αλβανούς στην περιοχή Κλειτορία των Καλαβρύτων, οδήγησε σε αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια, με τρία από τα τέσσερα άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Από τα λόγια πέρασαν στα έργα, και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό, άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο με μαχαίρια. Συνέπεια αυτού ήταν, να τραυματιστούν δύο άτομα στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα και άλλα δύο να φέρουν τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα μάτια.

Η σοβαρότητα των τραυμάτων τριών

εκ των τεσσάρων, δύο Ελλήνων και ενός Αλβανού, έκανε επιτακτική την μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Δύο εκ των τριών παραμένουν φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Τριπόλεως, ενώ το τρίτο άτομο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο τέταρτος τραυματίας που συμμετείχε στην συμπλοκή έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανήλικος, ενώ οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής, όπως και τον ρόλο μιας γυναίκας που εμφανίστηκε με τραύματα στο χέρι στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, και εικάζεται πως πήρε μέρος στην συμπλοκή.

Το άρθρο Καλάβρυτα : Έλληνες και Αλβανοί έλυσαν τις διαφορές τους με μαχαίρια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα