Πάτρα : 86χρονος «τράβηξε» πιστόλι σε δύο γυναίκες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα. Ένας 84χρονος άρχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα έξω από το σπίτι του έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με έναν 34χρονο καθώς ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκανε έξω από το σπίτι του.

Οι δύο αδερφές του 34χρονου ακούγοντας τον διαπληκτισμό, έτρεξαν να βοηθήσουν τον αδερφό τους. Τότε ο 86χρονος σε έξαλλη κατάσταση, καταφέρθηκε εναντίον των δύο γυναικών και στην συνέχεια τις πυροβόλησε χωρίς ευτυχώς να τις τραυματίσει.

Στην

περιοχή κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και κατάσχεσαν το πιστόλι του 86χρονου μαζί με τρία φυσίγγια, τον γεμιστήρα του όπλου, όπως και μια επιπλέον καραμπίνα. Η έρευνα που συνεχίστηκε στο σπίτι του 86χρονου οδήγησε στην ανεύρεση ενός ακόμη πιστολιού ρίψης φωτοβολίδων, 41 σφαίρες κρότου- λάμψης, τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου και έναν κάλυκα πιστολιού.

Ο 86χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών όπου του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή κατά της ζωής, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Το άρθρο Πάτρα : 86χρονος «τράβηξε» πιστόλι σε δύο γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα