Κακοκαιρία «Μήδεια» – Ωράριο σούπερ μάρκετ στην Αττική: Τι ώρα κλείνουν σήμερα;

Η Κακοκαιρία «Μήδεια» έχει κάνει την εμφάνιση της στην Αττική φέρνοντας αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και κάνοντας τις μετακινήσεις εξαιρετικά δύσκολες για τους πολίτες. Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 18:00. «Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους
στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μην κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών».

Ενώ η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και προκειμένου οι εργαζόμενοι στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) να επιστρέψουν με ασφάλεια στις οικίες τους, σήμερα Τρίτη 16/02/2021 οι ως άνω επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν έως τις 6 μ.μ. Η ως άνω απόφαση ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Αττικής.

Περιφέρεια Αττικής: Αποφύγετε κάθε μετακίνηση

Ισχυρές συστάσεις προς τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση που κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, λόγω της έντονης ολισθηρότητας των δρόμων και του ισχυρού παγετού που επικρατεί σε όλη την Αττική, απευθύνει, με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφέρεια ενημερώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη και συνεχή κινητοποίηση ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και τη διευκόλυνση των πολιτών, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλειά τους.

Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας έδωσε μάχη για να κρατηθούν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι αρμοδιότητάς της και παρεμβαίνει όπου απαιτείται, καθώς έχει διαθέσει 100 μηχανήματα, χωματουργικά, φορτωτές, γκρέιντερ που επιχειρούν και αλατιέρες. Σημειώνεται, ότι σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών.

Δείτε ακόμη:Τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας – Από αύριο αποκλιμάκωση της πανδημίας στην ΑττικήΧιονισμένες όλες οι γειτονιές της Αττικής – Εκχιονιστικό στο… Κολωνάκι!Αναβάλλονται για σήμερα οι εμβολιασμοί στην Αττική, λόγω του χιονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα