Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στη λαϊκή βάση της ΝΔ

Την πρόθεσή του να απευθυνθεί στη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, παρά την επίσημη στήριξη της Ν.Δ. στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Αν τα κόμματα λειτουργούσαν δημοκρατικά, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Εδώ υπήρξε απόφαση ενός ανθρώπου και των πέριξ του», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, και έκανε λόγο για «κομματική νομενκλατούρα που ζει αποκομμένη από την κοινωνία».

Ευχήθηκε «καλή δύναμη στον κ. Σπηλιωτόπουλο» και

σημείωσε ότι δεν μπορεί να τού ευχηθεί καλή τύχη γιατί θα ήταν ψεύτικη ευχή. «Ελπίζω ότι στο χρονικό διάστημα των 2,5 μηνών θα μπορέσει να μάθει και να τοποθετηθεί για τα προβλήματα της πόλης», είπε. Σε ό, τι αφορά στη δική του υποψηφιότητα, επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι μονοχρωματικό.

«Κατεβαίνω για να δώσω μάχη και στον πρώτο γύρο θα απευθυνθώ πέραν του συνόλου των συμπολιτών μου, σε αυτούς τους δεξιούς που λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και θα τους πω ότι έχετε εναλλακτική λύση, έχετε ανάχωμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα απάντησε ότι δεν θα το κάνει. «Δεν θα παραδώσω την έδρα. Πολλοί θα ήθελαν να με βγάλουν μέσα από τα πόδια τους αλλά δεν θα το κάνω», ανέφερε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα