Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Αν και ο Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μίτσελ για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Χολέμπας (ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα), αλλά και οι επίσης τραυματίες Βαλντές, Τόρες.

Επίσης, ο Μίτσελ άφησε ανεξήγητα εκτός 18άδας και τον Ιμπαγάσα, παρόλο που πρόκειται για ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται η πρόκριση του Ολυμπιακού

στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο Σέποβιτς, ο Παπάζογλου, ο Πελέ και ο Ρομπέρτο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να κάνει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, εφαρμόζοντας ότι και από την αρχή της περιόδου, δηλαδή ο Ρομπέρτο να αγωνίζεται στα ματς του πρωταθλήματος και ο Μέγερι σε εκείνα του Κυπέλλου, με τον Κάρολ στον πάγκο. Αυτό αφενός σημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Μέγιερι και αφετέρου, πως ο Μίτσελ θεωρεί ότι η ομάδα του εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος και Βούρος.

Στην τελευταία προπόνηση το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία και στην κατοχή της μπάλας. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στα τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τακτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα