Καινούργιου – Φυσικό στήθος 0-1

Από την Άννα Τσιάλτα

Αυτό που η Κατερίνα η Καινούργιου είναι η «αστυνομικίνα της μόδας» κι έχει άποψη για όλα και για όλους έχει πολύ πλάκα τελικά… Αυτό που έχει και κρίνει τους άλλους και πάντα έχει ένα σοβαρό ύφος, σαν να λέει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, (κάτι από πυρηνική φυσική μου θυμίζει), έχει αρχίσει και με ξεπερνάει ασυστόλως. Αλλά τι να κάνει κι αυτό το κορίτσι; Νομίζει ότι κάνει μια σοβαρή δουλειά... ας μην της χαλάσω εγώ το όνειρο! Εδώ σου λέει, το κάνει με το ίδιο πάθος κοτζάμ Νίκος Μουτσινάς, που είναι και ο μέντοράς της. Και έτσι το Κατερινιώ ακολουθεί τα πρότυπά της. Διότι πώς να το κάνουμε είναι και μεγάλος δάσκαλος!

Ωστόσο, ο Μουτσινάς έχει ένα μεγάλο αβαντάζ. Δεν είναι γυναίκα, οπότε δεν είναι εκτεθειμένος σε... κινδύνους. Η Καινούργιου, που είναι κοριτσάκι, συχνά πυκνά την πατάει. Όπως καλή ώρα έγινε όταν ήρθε η ώρα να κρίνουν το γενναίο και αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μαρίας Κορινθίου ως γκεστ στο πάνελ του Πρωινού mou. Η σέξι ηθοποιός μάλλον δεν φορούσε σουτιέν και τα στήθη της έδειχναν πιο πληθωρικά και η εμφάνιση της ήταν πολύ σέξυ! Έλα, όμως, που η Μαρία έβγαλε τη... σεμνοτυφία στην παρέα των Δέστε Τους, οι οποίοι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ για την εικόνα αυτή, λες και πρώτη φορά παρουσιάστρια βγήκε χωρίς σουτιέν στην τιβί. Βέβαια, έχει πολύ πλάκα όλο αυτό γιατί της Καινούργιου δεν της άρεσε που τα στήθη της Κορινθίου χωρίς σουτιέν έχουν πτώση! Προφανώς, δεν της έχουν πει ότι αυτό συμβαίνει με τα φυσικά στήθη. Οπότε, λογικό το βρίσκω το Κατερινώ που δεν ξέρει τι συμβαίνει με αυτά τα στήθη, να έχει ενστάσεις με το θέαμα.

Ωστόσο, αυτό που με ξεπερνάει και ειλικρινά θα ήθελα να ήμουν ένα εγκεφαλικό κύτταρο της Κατερίνας, είναι που δεν της αρέσουν τα πλαστικά στήθη που είναι κολλημένα εκεί πάνω. Πιο ξεκαρδιστικό και από ανέκδοτο με τον Τοτό αυτό που είπε το Κατερινιώ… Δεν υπάρχει λέμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα