Και τώρα οι δυο τους!

Γράφει ο Νίκος Καραμάνογλου

Όταν ξεκινούσε η προεκλογική εκστρατεία για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του… Λες και το ήξερε ότι αυτός θα ήταν ο νικητής!
Όσο διαρκούσε η προεκλογική περίοδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνιζε σε κάθε συνέντευξη ότι αυτός θα ήταν ο νικητής! Στην πρώτη φάση ότι θα έμπαινε στον α΄ γύρο και στη β΄ φάση ότι θα νικήσει τον Μεϊμαράκη!
Τώρα πλέον είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας! Είναι ο νικητής! «Είναι ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθεί με τον Τσίπρα…»,

λένε οι δικοί του άνθρωποι και «ο μόνος που μπορεί να φέρει σε δύο χρόνια τη ΝΔ ξανά στην εξουσία…».

Πέραν αυτών,
Ο Κυριάκος πρέπει να επαναφέρει τη ΝΔ στην κοινωνική ισορροπία…
Να γίνει πάλι η ΝΔ το κόμμα των απλών ανθρώπων…
Να γίνει κοινωνική και όχι κόμμα, που λαμβάνει εντολές από την Τρόικα…
Ο Κυριάκος πρέπει να πείσει και όσους δεν τον πίστεψαν, από αυτούς που πήγαν με τον Μεϊμαράκη, ότι τους σέβεται όπως και τους δικούς του.

Ο Κυριάκος πέραν των εσωκομματικών θεμάτων έχει απέναντί του και τον Τσίπρα! Σαραντάρης κι αυτός! Άρα θα έχουμε μία αμείλικτη σύγκρουση δύο σαραντάρηδων με πολύ ενδιαφέρον. Οι δυο τους, λοιπόν, σε στιγμές που θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον… Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα έχει σκληρή αντιπολίτευση! Ο Κυριάκος ξέρει πολύ καλά ότι ο Τσίπρας είναι σκληρό καρύδι… Πλέον στη χώρα ξεκινάει μία νέα περίοδος, όπου η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας θα δώσουν μάχη να κρατήσουν την εξουσία και ο Κυριάκος να επαναφέρει τη ΝΔ στην εξουσία!

Στην τελευταία συνέντευξη που μου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτησή μου «αν θα ανοίξει τα παράθυρα της ΝΔ να μπει φρέσκος αέρας από την κοινωνία», μού απάντησε ότι θα ήταν το πρώτο του μέλημα! Περιμένω…

Keywords
Τυχαία Θέματα